ЛУКС|КАЧЕСТВО|ТОПЛИНА

Висококачествени лири за баня и дизайнерски радиатори изработени от 100% алуминий. Заварени, а не лепени.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ
100% АЛУМИНИЙ

Всички наши продукти са изработени от 100% алуминий, което ги прави изключително леки и с високо качество. Алуминият не корозира.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Всички налични продукти могат да бъдат доставени в рамките на 48 - 72 часа.

* Дизайнерските радиатори се изработват по поръчка и се доставят в рамките на 3 работни седмици.

10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Всички наши продукти притежават 10 годишна гаранция.

УНИКАЛНИ ДИЗАЙНИ

Фирмата ни предлага уникални дизайнерски решения за отопления с единствени в света алуминиеви профили.

Радиатор, изработен с внимание към детайла

TMX предлага радиатори по поръчка, които се изработват по специфични изисквания на клиента.

Изработване индивидуални поръчки!

TMX се грижи за своите клиенти и техните специфични нужди. Ние предлагаме индивидуални решения за всеки клиент: персонализирани размери, цветове и принтове, които да отговарят на Вашия бъдещ проект.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Вдъхновете се

FAQ

Често задавани въпроси

Да, нашите лири за баня са произведени с модерни технологии осигуряващи висока енергийна ефективност и същевременно икономия на енергия.

Със сигурност! Нашите лири за баня са проектирани с мисъл за удобството на потребителя, което прави инсталирането изключително лесен процес.

Да, нашата гама включва лири за баня в различни размери и форми, за да отговори на вашите нужди. Изработваме и лири по размер зададен от клиента.

Абсолютно! Ние предлагаме индивидуални опции за дизайнерски радиатори, за да създадете уникален дизайн, който пасва идеално на вашия интериор.

Нашите дизайнерски радиатори се предлагат в различни цветове и покрития, така че можете да направите правилния избор, който да отговаря на Вашия стил.

Насладете се на перфектната комбинация от стил, комфорт и ефективност с дизайнерските радиатори и лири за баня от TMX. Посетете нашия уебсайт или се свържете с нас директно използвайки формата за контакт или посочените телефони.